Sommarens Liten Kulturvecka i Svarta Fåret på Fårö INSTÄLLD!!

mar 24th, 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med tungt och sorgset hjärta har jag nu fattat beslutet att ställa in årets Liten Kulturvecka i Svarta Fåret på Fårö 12 – 18 juli.

En fantastisk vecka där bl.a. pianisten Bengt Forsberg, poeten Jila Mossaed, cellisterna Petra Lundin och Svante Henryson m.fl. skulle ha medverkat under veckans konserter I Svarta Fårets KonstLada och i grannens Maskinhall. Fotografen Björn Keller skulle ha ställt ut sina stora foton i grannens Maskinhall

Vi vet inte hur framtiden ser ut – hur långt fram under året/sommaren som smittan finns – men detta beslut känns klokast att ta, med omsorg om publiken – och med oro och osäkerhet vad gäller ekonomin – som skulle kunna ” gå i kras” med utebliven publik p.g.a. corona-oro, och rädsla att träffas i större grupper.

Nu flyttas årets vecka till nästa år- vecka 29 – 2021

Vänliga hälsningar
Irène Sjöberg Lundin
Ansvarig för Liten Kulturvecka

Tags:
No comments yet.